Noget om helvede og hurricanes

Nu er vittigheder ikke mit stærkeste metier, men så kan jeg i det mindste videregive en, som jeg hørte fra en kollega i dag:

Daniel Ortega, George Bush og Dronningen af England mødes i helvede. Bush fortæller Dronningen af England, at der er en rød telefon i helvede, og at han vil spørge djævelen om lov til at bruge den. Bush får så lov til at ringe til USA, for at høre hvordan det går, efter at han er taget afsted. Opkaldet varer 2 minutter, og da han lægger på, kræver djævelen 3 mio dollars for opkaldet. Bush skriver en check på beløbet og betaler.

Da Dronningen af England finder ud af det, vil hun også ringe hjem. Så hun ringer i 5 minutter, og det koster 10 millioner pund, hvilket hun også betaler med check.

Så får Daniel Ortega lyst til at ringe til Nicaragua for at høre, hvordan han havde efterladt landet ... og han taler i 3 timer (der er meget at fortælle). Da han lægger på, kræver djævelen 3 cordobas (1 kr, red.). Daniel er målløs, for han har jo lige hørt, hvor meget det kostede de to andre at ringe hjem. Så han spørger, hvorfor det er så billigt at ringe til Nicaragua. Djævelen svarer: ”Hør her.. med de reformer du har indført, din nye politik, din manglende erfaring, arbejdsløsheden, pagten, strømafbrydelserne, ALBA og leveomkostningerne, har du efterladt Nicaragua i et sandt helvede, og fra helvede til helvede, gælder der lokaltakst!”

Kommentarer

Populære opslag