Vitaminer af saltvand, sol og strand

Nu kan revanche jo forstås på mange måder. Da jeg i sidste blog skrev om det, mente jeg bare, at vi ville tage revanche for den planlagte strandtur weekenden forinden, som vi måtte aflyse pga sygdom. Det lykkedes ganske udmærket med afgang lørdag sydpå til San Juan del Sur i selskab med Norvald, der gæstede os fra Norge, og Johnny, som er en af Alfonsos lokale kolleger. Solen stod som altid højt på himlen, og vi ankom lige i tide til at drysse ned til stranden og indtage frisk hummer på en af strandkantens Caribbean-style spisesteder. Så tilbage til det luksuriøse hotel og få iskaffe ved poolen, der er et 25 meter bassin med udsigt over hele bugten.

Eftersom San Juan del Sur ligger som eneste by midt på en perlerække af tropiske strande, er det nemt (hvis man har en firehjulstrækker) at komme ud og boltre sig i fint sand og Stillehavets salte bølger. Så det gjorde vi om søndagen ved Playa el Remanso, hvor både store og små surfede på det medbragte body board og boltrede sig i sandet. Vi fik alt i alt den vitaminindsprøjtning, som vi manglede.

Tilbage til det med revanchen, så håber jeg ikke, at nogen i den våde, danske sommer tager disse tørre, solrige beskrivelser ilde op. De er ment helt oprigtigt - og med håb om at lidt af varmen og tørvejret når de nordlige breddegrader - og det meget gerne til vi ankommer om godt en uge.
Note: Skulle nogen andre få den samme glimrende idé som Norvald at komme og besøge os, tager vi jer gerne med til hotelperlen Piedras y Olas.

Kommentarer

Anonym sagde…
Hej Brit!
Jeg er sikker på, at der er nogle folk på Dyrskuepladsen i Roskilde, som RIGTIGT godt ku' tænke sig lidt af Nicaraguas tørre varme! :-)
Vi har på skift haft besøg af otte våde og i mudder indsmurte festivalgæster, som syntes, det var fantastisk at få et varmt bad og/eller få vasket og tørret deres gennemblødte tøj. I år har regnen og smatten slået alle rekorder...
K.h.
Gitte
Anonym sagde…
Hej Alle 3,
Vi var så kloge (læs heldige) at holde ferie de sidste 14 dage...... i Spanien. En lille tur i en lejet bil fra Biarritz -> San Sebastian -> La Rioja -> Zaragoza -> et par små bugter på Costa Brava -> Carcasonne -> Pau -> Bilbao -> Biarritz. Fed tur og dejligt vejr, så vi har også fået en hårdt tiltrængt vitamin indsprøjtning. Håber i tager det gode vejr med til lille Danmark. Det lykkedes ikke rigtigt for os ;-)
X
Morten

Populære opslag