På vinterferie i varmen

Det er lørdag kl 16, huset emmer af ro, mens Marc sover, og over mig kører viften for at give lidt luft her i eftermiddagsheden. Så er det, jeg kommer i tanker om, at det lakker mod enden på vinterferien i Danmark for dem, der måtte have nydt den, hvadenten det har været på ski eller ved et hæve-sænkebord.
Vores vinterferie er til at overkomme. Her er det 31 grader i skyggen og vandet vel over de 20 grader. Vi har besøg af Alfonsos forældre den næste måned, så der er dømt turistmål hver weekend. Udstyret med solcreme, -briller og -hat og aircon i bilen klarer vi det nok!
- Blot en varm og solrig hilsen til alle i de lidt køligere luftlag for at sige, at her går det ganske godt.

Kommentarer

Dan sagde…
Hej venner

Ingen vinterferie i Roskilde endnu. Den begynder af en eller anden grund først i morgen mandag. Dunno why det er en uge efter resten af verden, men sådan er det.

I modsætning til det meste af resten af det globale opvarmningsramte DK har der ligget måske en halv meter sne i et par dage herude på lars tyndskids hjemstavn.

Flot at vågne til sneklædte marker og dejligt igen at høre denne tætte dæmpede forpuppede sneklang, som sneen kaster over skov og mark.

Og så er det også rart at vide, at vores økosystem endnu ikke er helt smadret, hvilket man ellers godt kunne tro med 10 grader i februar. Skam dig, Bush, skam os, alle bilejere (men mest dem i biler større end vores Fiat Punto)

Det var alt for nu. Vi har det godt!

Yir

/dan

Populære opslag